MUZICA ȘI VERSURILE BENNY ANDERSSON BJÖRN ULVAEUS SI CANTECE DE STIG ANDERSON LIBRETUL CATHERINE JOHNSON UN CONCEPT ORIGINAL DE JUDY CRAYMER

Mamma Mia continuă cu 1.000 bilete cu discount de 15%

După ce a cucerit 60 de milioane de oameni în peste 50 de țări, celebrul muzical va fi pus in scena de cei mai în vogă artiști: Loredana Groza, Mirela Vaida, Ana Munteanu, Bianca Purcărea, Cornel Ilie, Ciprian Teodorescu, Aurelian Temișan, Horia Brenciu, Ernest Fazakas, Adrian Nour, Ioana Sihota (Jazzy Jo), Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Anca Sigartău, Silviu Mircescu, Sebastian Seredinschi, Cristina Danu. Vino să vezi musicalul interpretat pe cele mai indrăgite hituri ale anilor '70.

Primii 1000 de clienți Telekom, atât persoane fizice, cât și juridice, beneficiază în exclusivitate, de bilete cu discount de 15% pentru spectacolele din 24, 25, 26 si 27 mai, de la Sala Palatului din București.

Dacă ești client Telekom și dorești să achiziționezi bilete cu discount la aceste spectacole, completează câmpul de mai jos cu numărul de telefon sau codul tău de abonat și poți achiziționa 1 sau 2 bilete.